Connect with us

Subscribe

Aktuelno

VELJOVIĆ ODGOVORIO KRIVOKAPIĆU: Prepoznati se kao osoba koja ne drži riječ, niko vas ne uzima za ozbiljno

Zdravko Krivokapić je, izgubivši autoritet kod svojih ministara i skupštinske većine, očigledno ostao samo da vlada javnim proglasima, pisanim i usmenim obraćanjima, kaže Veselin Veljović, savjetnik predsjednika Mila Đukanovića.

Premijer Krivokapić danas je optužio Veljovića da stoji iza blokiranja saobraćajnica i protestnih skupova, a da sve to finansiraju “kriminalne strukture”.  

“U najnovijem, a ko zna kojem po redu u poslednjih nedelju dana, optužio me za organizaciju protesta i upravljenje Patriotsko komitskim pokretom. Takve optužbe sam nedavno odbacio, i zato današnju izjavu premijera shvatam kao  maliciozno prebacivanje odgovornosti za destabilizaciju države, koja je posledica postupaka Krivokapiceve neznavene  Vlade”, saopštio je Veljović i optužio Krivokapića da je upravo on “izveo ljude na ulicu”.  

“Vi ste gospodine Krivokapiću izveli ljude na ulice, a ne Veselin Veljović. Vi ste uz sve probleme sa kojima se naša država suočava, kao prioritet postavili etnički inženjering na štetu Crnogoraca i manjinskih naroda. Zato, kada sledeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest protiv vaših napora da po svaku cijenu obezdržavite Crnu Goru, promijenite njenu demografsku strukturu i uništite njeno građansko biće, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo – i naći ćete ga”, kaže Veljović. 

On, u reagovanju na Krivokapićevo saopštenje kaže da se on “ndostojno ponaša”. 

“Predsjedniče Vlade nedostojno se ponašate funkciji koju obavljate jer saopštavate građanima neistine u povodu važnih tema o kojima  lakomisleno i euforično ali prije svega bez činjenica govorite. Dakle, Crnogorske komitske i patriotske organizacije su legitimne i legalne grupe građana koji se bore za očuvanje Crne Gore i crnogorskog nacionalnog i građanskog identiteta. Ako vam je svaka istina kao ova da ja predvodim navedene organizacije onda građani ove Države treba da budu ozbiljno zabrinuti kuda vaša nesposobna družina vodi ovu ponosnu Državu. Već ste prepoznati kao osoba koja ne drži riječ pa od vas sve što kažete i nije važno i značajno jer to već niko ne doživljava za ozbiljno. Istina je da patriotske organizacije ne vodim, nijesam njihov član i nemam bilo kakve veze sa njihovim aktivnostima ali poštujem njihov rad uz uvjerenje da će ih biti sve više svakoga novog dana. Radije sa njima i jedan dan, nego sa dušmanina svega crnogorskog”, zaključio je Veljović. 

volimpodgoricu.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail