Connect with us

Subscribe

Aktuelno

Spajić Markoviću poručio da ne može da se bavi ekonomijom “ni u mjesnoj zajednici”, Marković uzvratio oštro

Bivši premijer i poslanik DPS-a Duško Marković i ministru finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić razmijenili su danas “argumente” na Tviteru.

Prvo se Marković pohvalio na ovoj društvenoj mreži da je Vlada na čijem je čelu bio oborila nezaposlenost na najniži nivo u nezavisnoj Crnoj Gori, te da su otvarali svake godine na hiljade novih radnih mjesta.

Na ovo je reagovao Spajić i napisao da je Crna Gora imala ubjedljivo najgori ekonomski pad, od 15,2 odsto ui taj podatak bi trebalo da bude “automatska doživotna diskvalifikacija bavljenja ekonomijom bilo koje mjesne zajednice, a ne države”.

Marković je uzvratio Spajiću da umjesto što zabranjuje drugima da se bave ekonomijom, bolje da obezbijedi ono što je Vlada obećala a nije ni zaočela – budžet, investicije, nacionalnog avio prevoznika, vakcinisano stanovništvo i pripremljenu turističku sezonu.

“A kad se sa već upoređujete sa Vladom koju sam vodio, uzmite za reper bilo koju godinu 2017-2019, ali prethodno obezbijedite sopstveni rezultat i vaše brojke. I ne zaboravite da smo mi u 2020. prevashodno brinuli o zdravlju i životima građana, i uspijevali u tome! A vi?”, pitao je Marković Spajića. 

volimpodgoricu.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail