Connect with us

Subscribe

Crna Gora

SEKULOVIĆ ODGOVORIO KNEŽEVIĆU: Na Vaš i poziv gospodina Boškovića ću se sa zadovoljstvom odazvati

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović rekao je da će se sa zadovoljstvom odazvati pozivima za kontrolno saslušanje koje su najavili predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milana Kneževića i funkcionera DPS-a Predraga Boškovića.

To će, kako je rekao, učiniti ne samo zato što mu je to zakonska obaveza, već i da bi Knežević i Bošković dobili priliku da mu u oči kažu to što imaju. 

“Ne mogu, a da ne steknem utisak da imate nelagodu što crnogorska policija ne bije građane, ne ‘trpa’ ih u maricu i što djeluje bez ikakve diskriminacije i selektivnosti. Ne zamjerite, ali osjećaj mi govori da Vam je tjeskobno zbog toga, ali i da u tome niste usamljeni”, rekao je Sekulović i dodao:  Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte u lakoći informisanja.

“Na kraju, držim da sam doprinio pravnom sistemu Crne Gore za ova četiri mjeseca, više nego Vi za dvanaest godina Vašeg poslaničkog mandata. Do skorog viđenja sa Vama i gospodinom Boškovićem”, zaključio je ministar Sekulović.

volimpodgoricu.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail