Connect with us

Subscribe

Aktuelno

Knežević: Sin Ivice Stankovića učestvovao u reketriranju srpskog biznismena

Poslanik DF Milan Knežević pozvao je u ime Demokratskog fronta, Ivicu Stankovića, njegovog sina Aleksu i sudiju Nikolu Bojičića da podnesu ostavke, zbog kako su kazali, maltretiranja i reketiranja srpkog biznismena Srđana Kneževića, od kojeg su kaže tražili 120.000 eura.

Sve se, kako tvrdi poslanik DF Knežević, odigralo 24. avgusta u Budvi ove godine, a o svemu kako kaže postoji video zapis.

-Milan Kaloštrović je Kenževića tukao i udarao pištoljem, tražeći mu 120.000 eura na ime navodnog duga, koji sa kamatama, kako mu je rekao dostiže čak 1.000.000 eura – rekao je Knežević. 

On tvrdi da je Milan Kaloštrović koji je zajedno sa mlađim Stankovićem i sudijom Bojičićem, maltretirao Srđana Kneževića, uhapšen prije nekoliko dana u Beogradu sa lažnim dokumentima i značkom Uprave policije. 

-Ja sam ovu aferu najavio i prije tri nedelje i dobija sam prijetenje da će mi život biti ugrožen ukoliko izađem sa ovim podacima. Ja sad saopštavam ove podatke, a ti kriminalni centri moći ako misle da će moći da zaustave istinu treba da znaju da mojom smrću neće postići ništa – rekao je Knežević. 

Izvor: pobjeda.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KNEŽEVIĆ: “Nijesam tražio funkcije u bezbjednosnom sektoru”

Aktuelno

Bader: Njemački turisti za Crnu Goru ni ne pitaju, a kamoli da dođu

Aktuelno

Husović: DPS nije uticao na odluku Bošnjačke stranke

Aktuelno

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail