Connect with us

Subscribe

Region

Bjelogrlić u policiji: Provocirao me cele noći

Glumac i i producent Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros u Nišu, nakon što je fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u baru hotela “Ambasador”.

Kako piše “Telegraf“, Bjelogrlić u policiji jeste priznao da je udario Antonijevića, dok je prolazio pored njega, ali da mu je ovaj cele noći navodno “dobacivao i provocirao”. Sada se čeka da bude saslušan i pred tužiocem, jer je Antonijević rekao da mu je Bjelogrlić tokom okršaja navodno pretio da će ga ubiti.

– Bjelogrlić je udario Antonijevića, a onda je ovaj ustao, pa su se “pogurali”. Iako Antonijević navodi da je Bjelogrlić u hotelu sedeo sa Katarinom Radivojević, nje nema među svedocima – priča sagovornik Telegraf.rs blizak akterima priče. 

Policija je u hotel stigla po pozivu Antonijevića, a Bjelogrlić se i dalje nalazi u stanici. U režimskim medijima on je već “osuđen” kao osoba koja je krvnički pretukla režisera “Dare iz Jasenovca”, koji se jutros uključio u Jutarnji program TV Pink kod Dee i Sarape. 

– Ja sa njim nisam imao kontakte jako dugo. Niti sam sinoć imao kontakt, sedeo sam sa kolegama, on je sedeo u drugom delu sale iza ugla. Posle sam video i Katarinu Radivojević… Praktično sam ležao na krevetu, a on me sa leđa napao i nisam ga ni video jer je sa leđa. Potresen sam. Reč je o divljačkom napadu, koji nisam doživeo u životu, pogotovo ne na festivalu u mom rodnom gradu Nišu. To je kriminalni čin koji nije smeo da se desi. Psovao mi je i majku – tvrdi Antonijević.

Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena “Dara iz Jasenovca”, kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje uFilmskom centru Srbije.

– Posle mu je smetao film ”Dara iz Jasenovca”. Njemu je važno da ode na Sarajevo Film Festival, meni nije. Zvali smo policiju, to ide u tužilaštvo, snimci postoje. Nismo imali verbalni kontakt pre toga -dodao je Antonijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

direktno.rs

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail