Connect with us

Subscribe

#Covid19

BEGIĆ: Ako se nastavi ovako, slijedi zatvaranje lokala u Podgorici

Broj hospitalizovanih pacijenata u Crnoj Gori od Kovid 19 je 303, saopštio je Sreten Kavarić iz Kliničkog centra Crne Gore.

Kavarić je kazao da je od tog broja 62 pacijenta u KCCG, a da je 17 životno ugroženiu. U barskoj Bolnici je hospitalizovano 39 pacijenata od kojih je sedam životno ugroženo, u beranskoj bolnici 57 od kojih je sedam sa teškom kličkom slikom…

U nikšićkoj bolnici je hospitalizovano 65 pacijenata, a šest je sa sa teškom slikom. U bolnici Kodra je šest pacijentkinja – četiri porodilje i dvije trudnice, u pljevaljskoj bolnici 27 pacijenata, a u bjelopoljskoj 14 pacijenata.

Upitan o situaciji u Podgorici i dal i joj prijeti zatvaranje, Senad Begić iz Instituta za javno zdravlje kazao je da ako se ovakav trend nastavi može se računati da će se u Podgorici zatvoriti ugostiteljski objekti i zabraniti kretanje poslije 22 sata.

“Moramo da se potrudimo svi da Podgoricu ne zatvorimo. Nezahvalno je reći šta će biti od ponedjeljka do petka u ponoć kada završavamo presjek. Nikada nije kasno da se krene sa strogim poštovanjem preporuke”, kazao je Begić.

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KNEŽEVIĆ: “Nijesam tražio funkcije u bezbjednosnom sektoru”

Aktuelno

Bader: Njemački turisti za Crnu Goru ni ne pitaju, a kamoli da dođu

Aktuelno

Husović: DPS nije uticao na odluku Bošnjačke stranke

Aktuelno

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail