Connect with us

Društvo

Direktorica Stomatologije KCCG verbalno napadnuta na radnom mjestu

– Direktorica Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore, dr Snežana Ražnatović Komatina prijavila je Upravi policije verbalni napad na radnom mjestu. Doktorka je prijavila lice koje joj je odranije poznato i koje godinu ranije nije primljeno u radni odnos na poziciji stomatologa Stomatološke poliklinike – saopšteno je iz KCCG.

Kako su istakli, osim što najoštrije osuđuju atak na koleginicu na radnom mjestu i daju joj punu podršku u autonomnom radu, pozivaju sve nadležne da hitno reaguju.

Prema informacijama iz Stomatološke poliklinike KCCG, direktorica je primila stomatologa A.K., koji je godinu ranije konkurisao za posao. Navodno, nezadovoljan što tada nije zaposlen, počeo je da vrijeđa doktorku, nazivajući je između ostalog i ,,fašistom”.

Predstavnici KCCG podsjećaju da ovo nije prvi put da su ljekari izloženi napadima u svojim ambulantama u kojima 24 sata dnevno liječe ljude i spašavaju živote.

Podsjećamo, dvije muške osobe uhapšene su početkom januara zbog fizičkog napada na ljekara u podgoričkoj Hitnoj pomoći.

Iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć tada je saopšteno da je ljekar napadnut tokom obavljanja svog posla i da je zadobio tjelesne povrede. Kako su naveli, jedan od muškaraca je doktora prvo udario glavom, a nakon toga počeo da ga davi, pri čemu je doktor zadobio velike podlive na vratu. Uposleni su uspjeli da ih razdvoje, a u međuvremenu je reagovala i policija.

(Izvor:Agencije,Dan)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup