Connect with us

Društvo

Još četiri osobe uhapšene u slučaju ubistva Hodžića i Spahića

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje, uhapsilo je četiri osobe u sklopu istrage o otmici i ubistvu Damira Hodžića i Adisa Spahića.

– Među uhapšenim se tri osobe sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u saizvršilastvu, dok se četvrta osoba sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja. Barani Damir Hodžić i Adis Spahić su ubijeni u jednoj kući u Spužu 14. oktobra 2020. godine. Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva uhapšeni su B.G., D.G., D.P. i M.N. M.N. se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija – saopštio je državni tužilac i portparol, Vukas Radonjić.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i Protivterorističke jedinice (PTJ) tragaju i za Cetinjaninom, Nenadom Nenom Kaluđerovićem.

Specijalno državno tužilaštvo naložilo je hapšenje više osoba u nekoliko crnogorskih gradova. Akcija je, prema saznanjima Portala RTCG, počela u četiri sata, a usmjerena je na borbu protiv organizovanog kriminala.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup