Connect with us

Zabava

Elon Mask: Prodajem Twitter ako naiđe pravi kupac

– Upravljanje Twiiterom je prilično bolno i turbulentno. Nije bilo dosadno do sada. Bio je to pravi rolerkoster. Posljednjih nekoliko mjeseci je zaista streno. ali, kupovina kompanije je prava stvar. Ipak, prodao bih je kada bi naišla prava osoba – kazao je vlasnik Twittera , Elon Mask, u intervjuu za BBC.

Intervju je emitovan i putem Twittera, a pratilo ga je više od tri miliona korisnika.

Mask, koji je još na čelu proizvođača automobila ,,Tesla” i raketne kompanije ,,Spejs Eks”, kupio je ,,Twitter” za 44 milijarde dolara u oktobru, a njegovo lično bogatstvo procijenjeno je na gotovo 190 milijardi dolara, što ga, prema Forbsovoj listi milijardera, čini drugom najbogatijom osobom na svijetu.

Na pitanje novinara o odluci da se nalogu BBC na Twitteru doda oznaka koja ga opisuje kao ,,medij koji finansira vlada”, Mask je rekao da zna da ,,BBC generalno nije oduševljen time što ga svrstavaju u državne medije”.

Govorio je i o finansijama kompanije i saopštio da se ,,većina njenih oglašivača vratila”. Takođe je rekao da smanjenje broja zaposlenih sa nešto manje od 8.000 u vrijeme kada je kupio Tviter, na oko 1.500 u ovom trenutku, nije bilo lako.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup