Connect with us

Zabava

Vlado Georgiev prijetio redakciji Nova.rs nakon pitanja o njegovom biznisu

Kantautor, Vlado Georgiev, prijetio novinaru portala Nova.rs zbog pitanja o privatnom biznisu koji je započeo.

Naime, on je otvorio firmu „Dunav kargo“ koja se bavi riječnim prevozom tereta, a kako se navodi u Agenciji za privredne registre, pjevač je firmu pokrenuo 2020. godine sa sjedištem u opštini Vračar, a kao osnovna djelatnost pri registraciji naveden je „prevoz tereta unutrašnjim plovnim putevima“.

Podaci iz finansijskog izvještaja navode da je tokom 2021. godine firma ostvarila zaradu od 36 miliona dinara, dok finansijski izvještaj iz 2022. još nije poznat.

Novinar portala Nova.rs je ovim povodom pozvao pjevača za komentar, ali pošto mu se on nije javio, on je nazvao Igora Stojkovića, koji je zakonski zastupnik, odnosno direktor firme koju posjeduje Vlado Georgiev. Stojković ga je zamolio da mu napiše mejl sa pitanjima, što je novinar i uradio.

Nakon nekog vremena, pjevač je pozvao novinara i počeo da mu prijeti i da psuje.

“Molim te,nemoj da ulaziš u ovu igranku sa mnom, nemoj da mi se user*vaš u život, da ne bi bilo problema, razumiješ. Znači molim te, kao čovjeka te molim napraviću se da nisam vidio ovaj mejl nastaviš li ovako da mi dr*aš te podatke i da mi roviš po životu tražiću te po gradu. Jesi li razumio? Ne znam da li si me razumio, znači samo si mi ti falio, samo ste mi vi falili. Molim te kao čovjeka, samo mi reci da li si me shvatio? “

Prijetnje su zabiljležene na audio snimku koji je sačuvan, pa su novinarti nova.rs tekst u potpunosti zasnovan na činjenicama i javno dostupnim podacima, objavili.

(Izvor:Nova.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup