Connect with us

Društvo

VDT:Miloš Stamatović, mladić koji je radio u Pošti nije ubijen

Više državno tužilaštvo u Podgorici je donijelo odluku u predmetu formiranom povodom pronalaska beživotnog tijela  Miloša Stamatovića, lica koje je bilo zaposleno u Pošti Crne Gore. Istragom je ustanovljeno da u ovom slučaju nije počinjeno ubistvo.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je 20.12.2022. 

-Više državno tužilaštvo u Podgorici, u predmetu formiranom povodom smrti M.S., lica koje je bilo zaposleno u Pošti Crne Gore, čije beživotno tijelo je pronađeno dana 20.12.2022. godine, preduzelo je sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja, i to  pribavljeni su materijalni dokazi u vidu snimaka i analize video nadzora, obavljeno je DNK, trasološko, grafološko, medicinsko i toksikološko vještačenje, kao i vještačenje po vještaku za digitalnu forenziku, a takođe u svojstvu svjedoka i građana saslušano je i više lica- navode na sajtu Višeg državnog tužilaštva.

Ističu da nakon svestrane analize svih prikupljenih dokaza i podataka tužilaštvo je ocijenilo da povodom smrti navedenog lica, ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice izvršilo bilo koje krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup