Connect with us

Društvo

Učenik donio nož u školu, kažnjen nižom ocjenom iz vladanja

Učenik šestog razreda koji je prošle sedmice u školu donio nož i u dvorištu prijetio mlađoj djeci, biće kažnjen smanjenom ocjenom iz vladanja, a sa njim će u narednom periodu više puta sedmično raditi i školski psiholog, prenosi portal Rodtelji.me.

U slučaj, kako navode, koji je prethodnih dana uznemirio roditelje čija djeca pohađaju podgoričku OŠ „Branko Božović“, uključeni su i policija i Centar za socijalni rad.

Iz Uprave policije portalu Roditelji.me potvrđeno je da su povodom ovog slučaja obavili razgovor sa direktorkom škole, koja ih je obavijestila da su im roditelji đaka drugog razreda prijavili da ih je u srijedu u dvorištu uznemiravao dječak iz šestog razreda, a pri tom je u ruci držao neki nož.

Iz škole su kazali da su u ovom slučaju preduzeli sve što su u obavezi i što im zakon i procedure nalažu, a s obzirom na to da je slučaj prijavljen i policiji obavijestiće izvještajem i njih o svom postupanju.

-Dječak koji je donio britvu i prijetio mlađim đacima do sada nije imao nijednu opomenu, niti problema u ponašanju. Odmah po prijavi roditelja smo ispitali šta se desilo, uzeli izjave od tog dječaka u prisustvu njegovog oca, ali i od majke đaka drugog razreda koja je prijavila slučaj – naveli su iz uprave škole.

Dodaju da im se, tragom događaja koji se desio u srijedu, obratilo još nekoliko roditelja, koji su željeli da prijave da su i njihova djeca navodno bila na meti prijetnji starijeg dječaka.

(Izvor:Roditelji.me)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup