Connect with us

Politika

DPS: Ministarka Novaković Đurović ne ruši nelegalni objekat u Ulcinju jer pripada URI

– Svi stanovnici Ulcinja znaju da se nelegalni objekat u tom gradu ne ruši jer pripada Uri, kao što se Krimovica ne ruši jer URU partija njenog vlasnika održava na vlasti – navedeno je u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Iz te partije su poručili ministarki Ani Novaković Đurović da prestane da iznosi neistine o zakonitosti procedure za rušenje porodične imovine odlazećeg predsjednika Mila Đukanovića, ,,jer, svima je jasno da su zaslijepljeni nezakonitostima i revanšizmom”.

– S obzirom na to da već nekoliko dana pokušava da objasni da nije ministarka za revanšizam nego da sprovodi zakone, neka Ana Novaković Đurović objasni javnosti po kom zakonu se ne ruši objekat na pjeni od mora u Ulcinju, za koji je lokalni inspektor podnio prijavu jer je nelegalno sagrađen? – piše u saopštenju DPS-a.

Pitali su ministarku da li se objekat ne ruši zato što zakon tako nalaže ili zato što objekat pripada njenom partijskom šefu?.

– Da li ministarko za revanšizam jedan zakon važi za vaše političke protivnike, pa biste našu đedovinu na selu da rušite, a drugi zakon važi za vaše porodice, kumove, prijatelje, članove partije i koalicione partnere koji Vas drže na vlasti sa 1 posto podrške, da grade nelegalno po Crnoj Gori i finansiraju vaše stranke, vaše Louis Vuitton torbe, glisere, ekskurzije po bijelom svijetu itd. – upitali su iz DPS-a.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup