Connect with us

Politika

URA: Podrška Novaković Đurović, niko ne smije biti privilegovan

– Građanski pokret URA daje bezrezervnu podršku Minisatarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma sa svim njegovim jedinicama i ministarki Ani Novaković-Đurović na odlučnosti i spremnosti da se uhvate u koštac sa urbanističkim haosom na prostoru Crne Gore – navedeno je u saopštenju pokreta.

Dodaju da ohrabruju nadležne institucije da se ne zadrže samo na nekoliko slučajeva već da postupaju neselektivno i u skladu sa zakonima.

– Posebno ohrabruje rješenje kojim se od bivšeg predsjednika Mila Đukanovića traži rušenje nelegalno izgrađenih objekata na njegovom imanju u Kočanima jer se time pokazuje da niko nije privilegovan niti smije biti u poštovanju zakona i procedura države Crne Gore – navode u saopštenju.

Predstavnici GP URA smatraju da ne smije biti zaštićenih.

– Bio to bivši predsjednik Đukanović ili bilo koji drugi građanin Crne Gore, nema zaštićenih. Samo neselektivnim pristupom u poštovanju zakona i procedura gradiće se evropsko društvo kojem težimo a naše institucije postajati jače i lišene bilo kakvih uticaja. Raduje kad vidimo da je po tom pitanju Crna Gora na pravom putu – poručili su iz GP URA.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup