Connect with us

Društvo

Turski državljanin kažnjen 755 eura zbog seksualnog uznemiravanja radnice u butiku

– Sud za prekršaje u Budvi kaznio je državljanina Turske M.K. (1987.) koji će morati da plati 755 eura, jer je seksualno uznemiravao radnicu u butiku, skidao se nag i pokušavao da je poljubi – potvrdio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi, Marko Đukanović.

Dodao je da je državljanin Turske povrijedio čl 7.st. 2. Zakona o javnom redu i miru i to u u tri navrata: u toku februara (25. i 27.) i 03. aprila na štetu I.V (2001) iz Budve.

Kako je Đukanović saopštio RTCG, prekršaji koje je turski državljanin počinio odnose se na naročito ,,drsko, bestidno i uvrjedljivo ponašanje koje je sprovedeno u butiku u kome je oštećena zaposlena”.

– Okrivljeni je u toku februara, oba puta kada se zadesio u butiku izlazio iz kabine za presvlačenje u donjem vešu, odnosno pozivao radnicu da dođe do kabine kada je bio i potpuno nag, dok je 3. aprila prišao radnici do pulta, više puta hvatao je rukom za njenu ruku, ljubio je u obraz i vrat i grlio rukama oko tijela – objasnio je Đukanović.

Turski državljanin je kaznu morao da plati odmah nakon izricanja odluke. U kaznu mu je uračunato i vrijeme koje je proveo u prostorijama za zadržavanje u CB Budva.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup