Connect with us

Društvo

Uhapšen Podgoričanin, osumnjičen za kupovinu lične karte

Podgoričanin M.V. uhapšen je zbog sumnje da je putem društvenih mreža nudio da otkupi ličnu kartu od M.Ž, saopšteno je iz Uprave policije.

Postupajući po prijavi M.Ž. iz Podgorice, da mu je M.V. iz Podgorice ponudio otkup lične karte, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, pronašli su M.V. kako bi od njega prikupili obavještenja na okolnosti konkretnog događaja.

– Naime, M.Ž. je podnio prijavu protiv M.V. zbog ostvarene komunikacije putem društvene mreze, radi prodaje lične karte za određeni novčani iznos, a sve u cilju neostvarivanja biračkog prava na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.  Preduzimajući konkretne mjere i radnje u odnosu na prijavu M.Ž. iz Podgorice, policijski službenici u saradnji sa nadležnim tužiocem, izvršili su pretres stana koji koristi M.V., kojom prilikom su kod njega pronašli predmete koji potiču iz krivičnog djela – navedeno je u saopštenju policije.

O preduzetim aktivnostima upoznat je nadležni tužilac, koji se izjasnio da se M.V. uhapsi zbog počinjenog krivičnog djela povreda slobode opredjeljenja pri glasanju. 

– U saradnji sa postupajućim tužiocem, u odnosu na prikupljena obavještenja, policijski službenici podnijeli su krivičnu prijavu u redovnom postupku i protiv podnosioca prijave M.Ž. iz Podgorice, takođe zbog počinjenog krivičnog djela povreda slobode opredjeljenja pri glasanju – saopšteno je iz poolicije.

(Izvor:Agencije,Dan)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup