Connect with us

Zabava

Finska nudi putovanje na kojem će naučiti ljude da budu srećni

Finska nudi četvorodnevni ,,seminar sreće” za desetoro ljudi u luksuznom odmaralištu Kuru, i to besplatno. Od avio karata i seminara, do smještaja i hrane.

Nordijska zemlja je na vrhu izvještaja Ujedinjenih nacija kao najsrećnija zemalja za 2023. godinu. Finska je zemlja koja se bavi prosječnim prihodima, mentalnim i fizičkim zdravljem, slobodom… Čini se da Finci zaista znaju šta znači sreća, a nedavno je objavljeno da će tajni recept podijeliti sa ostalima.

A to je upravo četvorodnevni ,,kurs sreće”. Učesnici će boraviti u vilama okruženim borovim šumama i slikovitim pogledom, svaka sa svojim privatnim spa centrom i saunom.

Putovanje će se održati od 12. do 15. juna, tokom kojeg će grupu obučavati vodeći stručnjaci za sreću. Stručnjaci će naučiti grupu kako da pronađu svoju unutrašnju ravnotežu i kako da se povežu sa prirodom i sobom.

Oni koji žele da zatraže mjesto na seminarima sreće moraće da podnesu onlajn prijavu na sajtu Find Your Inner Finn, a zatim završe izazov na društvenim mrežama.

Sve što treba da uradite je da kreirate neki sadržaj na Instagramu ili TikTok-u koji objašnjava zašto mislite da ste možda „tajno Finac“ i zašto želite da učestvujete u masterklasu, koji ćete podijeliti uz heštegove #FindYourInnerFinn i #VisitFinland.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup