Connect with us

Društvo

FZO: Osiguranici će imati usluge stomatološke zdravstvene zaštite i naredne dvije godine

Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore pružaće u predstojećem dvogodišnjem periodu usluge stomatološke zdravstvene zaštite.

Samostalni savjetnik za odnose sa javnošću FZO, Olgica Lakić, kazala je da je Fond za zdravstveno osiguranje u prethodna dva mjeseca sproveo proceduru koja je obuhvatala raspisivanje Javnog poziva za dostavljanje ponuda radi zaključivanja ugovora o pružanju stomatološke zdravstvene zaštite osiguranicima u Crnoj Gori i provjeru dostavljene dokumentacije koja kao rezultat ima zaključivanje ugovora sa stomatološkim ordinacijama.

– Na Javni poziv pristiglo je 195 prijava, od čega 176 za stomatološke ordinacije i 19 ortodontskih ordinacija. Proces zaključivanja ugovora koji se završava tokom petka pokazao je da su ugovori zaključeni sa svim stomatološkim ordinacijama koje su se prijavile i ispunile uslove date javnim pozivom. Izuzetak u odnosu na pomenuto predstavlja svega nekoliko stomatoloških ordinacija koje zbog neispunjavanja zakonom propisanih uslova, odnosno ličnim odlukama nisu zaključili ugovore sa Fondom za zdravstvenom osiguranje. Imajući u vidu navedene činjenice i ogromno interesovanje stomatoloških ordinacija koje se ogleda u velikom broju prijava i zaključenih ugovora sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore, konstatujemo da će se usluge stomatološke zdravstvene zaštite i u narednom dvogodišnjem periodu pružati na zadovoljstvo svih naših osiguranika – kazala je Lakić.

Predstavnici Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore održali su niz sastanaka sa više predstavnika Stomatološke komore na kojima su donijeti konkretni zaključci u cilju daljeg unaprjeđenja stomatološke zdravstvene zaštite.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup