Connect with us

Politika

Milatović: Kraj mračnog doba, slijedi vrijeme napretka

Kandidat za predsjednika pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, kazao je da Crna Gora ima budućnost.

– Kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvjetati. Do sada je cvjetao šverc, a učinićemo sve da procvjeta ekonomija. Kraj je mračnog doba, slijedi vrijeme napretka”, kazao je Jakov Milatović na konvenciji u Baru. Ako je ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dvije obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svijetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude. Ja zelim i uradiću sve da Bar bude grad otvorenih vrata – kazao je Milatović u Baru.

Govorio je o promjenama odmah nakon 2. aprila.

– Gdje ima nade, ima i napretka. Ja vidim svjetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svjetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gdje ima nade, sigurno da ima i napretka. Dobio sam podršku iz Bara, što od pokreta i partija, ali naglašavam da izuzetno cijenim podršku svakog slobodnog pojedinca koji je istupio i dao podršku. Znam da to nije lako u Crnoj Gori, pa ni u Baru ili bilo kojem drugom gradu. Ali upravo ta podrška znači da je ljudima toga dosta i da ne žele više da slušaju laži – rekao je Milatović.

Poručio je da je Crnoj Gori dosta lažnih branitelja.

– Đukanović prepoznatljivim metodama plaši građane, plaši ljude s Jakovom Milatovićem! Ali Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba. Vjerujem da će i Barani ustati u nedjelju, da će izaći na izbore i da neće biti izmanipulisani istim pričama koje slušamo trideset godina. Jer Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada! Do sada vjerujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovjek. Kao radan i posvećen i kao čovjek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsjednik i slobodno me držite za riječ. Svim srcem želim da vidim uspješan Bar i cijelu Crnu Goru i znam da ćemo zajedno uspjeti u tome – zaključio je Milatović.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup