Connect with us

Politika

Milatović: Cijela Crna Gora dobija, a Đukanović gubi

– Slavićemo dan zlatne slobode baš onako kako je opisan u čuvenoj pjesmi „Boka“. Jer 2. aprila, cijela Crna Gora dobija, a Đukanović gubi. To je klatno koje će ovog puta prevagnuti u korist građana – kazao je kandidat za predsjednika Crne Gore, Jakov Milatović u Herceg Novom.

Zahvaljujući se na podršci koju je dobio u prvom krugu, Milatović je naveo da je siguran da če nakon drugog zajedno planirati bolju budućnost cijele Boke.

– DPS i Đukanović su milsili da će vladati vječno. To pokazuje i način na koji su svoju djecu uvrstili u političke i poslovne relacije. Vjerovali su da nema kraja i da će vladati kao dinastija. Ali oni nisu plemići i ovo nije njihovo privatno vlasništvo! Dok smo mi, obični građani, radili pošteno i plaćali porez oni su taj novac raspoređivali kako im je padalo na pamet, i uglavnom u sopstvene džepove – kazao je Milatović.

Kazao je da je reforma DPS-a prividna.

– Mijanjali su logo, font i slogane, ali nikada nisu promijenili ćud i suštinu. Umjesto da evoluiraju kao partija, oni su uspjeli da afirmišu sve ono najgore što imaju. Čak ni nakon poraza 30. avgusta u DPS-u ne razmišljaju o promjenama, pa kakvi li su to mladi i progresivni ljudi kad im se i nakon 30 godina jedan čovjek pita za sve? Zato nisu ni dorasli ideji promjene. Oni možda nisu, ali vremena su se itekako promijenila. Rođena je Novska lista i nastale su nove partije, pojavili se novi ljudi, krenuo je talas promjena i zajedno sa svima koji su ovih 30 godina držali budnom ideju o boljoj Crnoj Gori 2. aprila ćemo Milu reći zbogom, a dobar dan Crnoj Gori – rekao je Milatovič.

Pozivajući građanke i građane da u što većem broju izađu na birališta Milatović je istakao da ovo nije pobjeda Jakova Milatovića, već svih onih koji žele dobro ovoj zemlji.

– Svaki glas je važan i svaki glas će jednako doprinijeti da već jednom vidimo leđa čovjeku koji je svih ovih godina pod izgovorom patriotizma radio za ličnu i porodičnu korist i nikako za dobro Crne Gore. Zato, slavićemo 2. april kao dan zlatne slobode- zaključio je <ksndidat za predsjednika pokreta Evropa sad.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup