Connect with us

Sport

Dragan Džajić: Puni pozitivnih utisaka odlazimo iz Podgorice

Novoimenovani predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, bio je oduševljen prijemom u glavnom gradu Crne Gore. U razgovoru za sajt FSS-a, Džajić je rekao da je jedan od najjačih utisaka iz prethodna dva dana način na koji je reprezentacija dočekana u Podgorici.

-Očekivali smo dobar prijem, jer narod u Podgorici voli fudbal i prati naše igrače, ali da bude baš ovoliko interesovanje zaista i za mene predstavlja prijatno iznenađenje. Od dočeka na aerodromu, zatim ispred hotela Hilton, pa na treningu i ispred stadiona kada je stigao autobus sa našim reprezentativcima, to su zaista predivne scene. Imali smo i svečani prijem kod premijera Dritana Abazovića, pokazali su nam na svakom koraku koliko poštuju srpski fudbal i moram još jednom da im se zahvalim na svemu. Vraćamo se u Beograd puni impresija zbog svega što smo doživjeli u Podgorici – rekao je Dragan Džajić.

Džajić se sreo i sa Dejanom Savićevićem, predsjednikom FSCG, a i taj susret je izazvao emocije i evocirao mnoge uspomene iz njihovih slavnih igračkih karijera.

-Dejo je bio veoma korektan, kao i uvijek. Normalno je da poslije poraza bude malo nervozan, to je sasvim prirodno. Ja ga razumijem, temperamentan je i nije mu bilo lako. Ali je sve drugo bilo za svaku pohvalu. Druženje na zvaničnoj večeri, tokom utakmice, prišao je poslije i čestitao nam na pobjedi. Svaka mu čast – dodao je predsjednik FSS Dragan Džajić.

(Izvor:Agencije)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter Signup

Copyright © 2023 Press Portal. All rights reserved.

Connect
Newsletter Signup